Heerlijk ongedwongen lunchen of dineren met uw gezelschap in een prettige ambiance met lieve en ervaren bediening!

* Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 9 personen

* Our menu suggestions are for groups of 9 or more

Menu A (3 gangen 35,00 p.p.)*

Mootje van gerookte zalm met zoetzure spaghetti van courgette, kletskop van sesam en mayonaise van Thaise curry

Smoked salmon with sweet and sour spaghetti of zucchini, biscuit of sesame and mayonnaise of Thai curry

or

Carpaccio van Hollands weiderund met uitgebakken spekjes, oude Rotterdammer, bieslook, kappertjes en vinaigrette van dragon

Carpaccio of Dutch beef with baked bacon, old cheese, chives, capers and vinaigrette of tarragon

***

Zeebaars van de plancha met spinazie, kruiden risotto en saffraan beurre blanc saus

Sea bass of the plancha with spinach, herbs risotto and saffron beurre blanc sauce

or

Geroosterde kalfsribeye met pommes Dauphine en eigen jus verrijkt met Jack Daniels

Roast Calfsribeye with pommes Dauphine and own gravy enriched with Jack Daniels

***

Parfait van banaan en chocolade met compôte van mango en kokos crumble

Parfait of banana and chocolate with compote of mango and coconut crumble

Menu B (4 gangen 45,00 p.p.)*

Cocktail van Hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus

Cocktail of Dutch shrimps with homemade cocktail sauce

or

Steak tartaar aangemaakt met Provençaalse kruiden, op 63°C gegaarde eidooier, zure augurkjes en krokant van Grana Padano

Steak tartar made with Provencal herbs, 63 °C egg, sour pickles and crispy Grana Padano

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met baba ganoush en crostini

"Scheveningse" soup of seafood with North Sea fish and baba ganoush with crostini

or

Runderburger van de grill geserveerd op getoast brioche brood met kimchi en eigen jus verrijkt met chimichurri kruiden

Roast beef burger served on toasted brioche bread with kimchi and own gravy enriched with chimichurri herbs

***

Gegrilde tonijn met lauwwarm niçoise garnituur, crunch van zwarte olijven, gepocheerd hoeve ei en Provençaalse kruidenolie

Grilled tuna with crunch of black olives, poached egg and Provencal herbs

or

Gegrilde Black Angus entrecôte met dikke friet, rode wijn saus en bearnaise

Grilled Black Angus entrecote with thick fries, red wine sauce and bearnaise

***

Café Glacé (Diverse bereidingen en structuren van koude koffie)

Café Glacé (Various preparations and structures of cold coffee)

 

Menu C (5 gangen 55,00 p.p.)*

Cocktail van Hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus

Cocktail of Dutch shrimps with homemade cocktail sauce

or

Steak tartaar aangemaakt met Provençaalse kruiden, op 63°C gegaarde eidooier, zure augurkjes en krokant van Grana Padano

Steak tartar made with Provencal herbs, 63 °C egg, sour pickles and crispy Grana Padano

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met baba ganoush en crostini

"Scheveningse" soup of seafood with North Sea fish and baba ganoush with crostini

or

Runderburger van de grill geserveerd op getoast brioche brood met kimchi en eigen jus verrijkt met chimichurri kruiden

Roast beef burger served on toasted brioche bread with kimchi and own gravy enriched with chimichurri herbs

***

Gegrilde tonijn met lauwwarm niçoise garnituur, crunch van zwarte olijven, gepocheerd hoeve ei en Provençaalse kruidenolie

Grilled tuna with crunch of black olives, poached egg and Provencal herbs

or

Gegrilde Black Angus entrecôte met dikke friet, rode wijn saus en bearnaise

Grilled Black Angus entrecote with thick fries, red wine sauce and bearnaise

***

Selectie van geaffineerde kazen

Selection of cheeses

***

Café Glacé (Diverse bereidingen en structuren van koude koffie)

Café Glacé (Various preparations and structures of cold coffee)

 

 

   


Voor menusuggesties verzoeken wij u om contact op te nemen met ons, via email of telefonisch. Wij helpen u graag met het bepalen van uw menukeuze.

For menu suggestions we ask you to contact us by email or telephone. We are happy to help you with your menu selection.

Met vriendelijke groet, Best regards,
Restaurant Lemongrass