Heerlijk ongedwongen lunchen of dineren met uw gezelschap in een prettige ambiance met lieve en ervaren bediening!

* Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 8 personen

* Our menu suggestions are for groups of 8 or more

Menu A (3 gangen 35,00 p.p.)*

Ceviche van corvina met krokante wasabi, groene appel en Edamame sojabonen

Ceviche of corvina with crispy wasabi, green apple and Edamame soy beans

***

Entrecôte van de Big Green Egg (BBQ) met pont neuf, groene asperges en rode wijn saus met gepofte look

BBQ roast entrecôte with pont neuf, green asparagus and sauce of red wine and puffed garlic

***

IJscompositie van drie quenelles ijs

3 scoops of ice cream

Dieetwensen, uitzonderingen en of allergiën? Geef het door dan houdt onze Chef hier rekening mee!

Menu B (4 gangen 45,00 p.p.)*

Steak tartaar van Iers Black Angus rund geserveerd met gepekelde eidooier, cornichons, krokant van Grana Padano en Provençaalse steak tartaar saus

Steak tartar of Irish Black Angus beef served with pickled egg yolk, cornichons, crispy Grana Padano and Provençal steak tartar sauce

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met zeevis, rouille van gerookte paprika en krokant van zuurdesembrood

Soup of seafood with sea fish, rouille of smoked paprika and crispy sourdough bread

***

Heekfilet van de plancha met bospeen (in zoutkorst gegaard), crudité van frisse venkel en kalfsjus gemonteerd met foie gras de canard

Hake fillet à la plancha with carrots (cooked in salt crust), crudité of fresh fennel and gravy of veal with foie gras de canard

***

Café Glacé: Diverse koude bereidingen en structuren van koffie en chocolade

Café Glacé: Various cold preparations and structures of coffee and chocolate

Dieetwensen, uitzonderingen en of allergiën? Geef het door dan houdt onze Chef hier rekening mee!

Menu C (5 gangen 55,00 p.p.)*

Springroll van rivierkreeftstaartjes met pesto van rucola, gemarineerde kropsla en crème van gerookte paprika

Springroll of crayfish tails with pesto of rocket lettuce, marinated cabbage and smoked cream of paprika

***

Krokant gebakken buikspek met gamba gemarineerd in Lemongrass, crème van zoete aardappel, Shanghai paksoi en saus van zwarte bonen

Crispy fried pork belly with prawn marinated in Lemongrass, cream of sweet potato, Shanghai paksoy and sauce of black beans

***

Gebakken mini runderburger geserveerd op getoast brioche brood met uien confit en jus van truffel

Fried beef burger served on brioche bread with onion confit and gravy of truffle

***

Kalfsribeye van de grill met donut van Hollandse aardappel, groene asperges van de “BGE” en rode wijn jus met gepofte look

Calf ribeye of the grill with donut of Dutch potato, BBQ grilled green asparagus and red wine gravy with puffed garlic

***

Cheesecake van djeroek poeroet “New York Style” met compote van mango, vanille crumble en Bourbon- vanille ijs

Cheesecake of djeroek poeroet "New York Style" with compote of mango, vanilla crumble and Bourbon vanilla ice cream

 

Dieetwensen, uitzonderingen en of allergiën? Geef het door dan houdt onze Chef hier rekening mee!


Voor menusuggesties verzoeken wij u om contact op te nemen met ons, via email of telefonisch. Wij helpen u graag met het bepalen van uw menukeuze.

For menu suggestions we ask you to contact us by email or telephone. We are happy to help you with your menu selection.

Met vriendelijke groet, Best regards,
Restaurant Lemongrass

Scroll to top