Heerlijk ongedwongen lunchen of dineren met uw gezelschap in een prettige ambiance met lieve en ervaren bediening!

* Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 9 personen

* Our menu suggestions are for groups of 9 or more

Menu A (3 gangen 35,00 p.p.)*

Mootje van gerookte zalm met gemarineerde flespompoen, zalf van knolselderij en vinaigrette van peterselie

Smoked salmon with marinated pumpkin, cream of celeriac and vinaigrette of parsley

or

Carpaccio van Hollands weiderund met pijnboompitjes, bieslook en een vinaigrette van rode port en spekjes

Carpaccio of Dutch beef with pine nuts, chives and a vinaigrette of red port and bacon

***

Scholfilet à la plancha geserveerd met romige cantharellen, crème van pompoen en rode wijn- boterjus

Plaice à la plancha served with creamy cantharelles, cream of pumpkin and gravy of butter and red wine

or

Op de “BGE” BBQ gegrilde Wagyu sucade (rosé geserveerd) met pommes allumettes, crème van knolselderij en bordelaise saus

On the "BGE" BBQ grilled Wagyu succade (rosé served) with pommes allumettes, crème of celeriac and bordelaise sauce

***

Romige tiramisu van banaan met gekarameliseerde banaan en stracciatella ijs

Creamy tiramisu of banana with caramelized banana and stracciatella ice cream

 

Menu B (4 gangen 45,00 p.p.)*

Gepekelde lamellen van kabeljauw met salade van rauwe witlof, hazelnoot, geschaafde truffel en truffelvinaigrette  

Pickled codfish with raw chicory salad, hazelnut, shaved truffle and truffle vinaigrette

or

Carpaccio van Hollands weiderund met pijnboompitjes,

bieslook en een vinaigrette van rode port en spekjes Carpaccio of Dutch beef with pine nuts, chives and a vinaigrette of red port and bacon

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met Noordzeevis, rouille van gerookte paprika en krokant van zuurdesembrood

Soup of seafood with North Sea fish, rouille of smoked paprika and crispy sourdough bread

or

Runderburger van de grill geserveerd op getoast brioche brood met rode uien confit en jus van herfsttruffel

Roast beef burger served on brioche bread with red onion confit and gravy of autumn truffle

***

Geroosterde heekfilet met crème van aardappel en pastinaak en saus van schaal- en schelpdieren

Roasted hake fillet with potato and parsnip cream, puffed beet and gravy of shell fish

or

Gebakken filet van Europees hert met pommes fondant, compôte van cevenne ui en eigen jus verrijkt met laurier

Baked fillet of European venison with pommes fondant, compote of onion and own gravy enriched with laurel

***

“Schwarzwalder”: Diverse bereidingen en structuren van kersen, chocolade en romige vanille

“Schwarzwalder”(Various preparations and of cherries, chocolate and creamy vanilla)

 

Menu C (5 gangen 55,00 p.p.)*

Gepekelde lamellen van kabeljauw met salade van rauwe witlof, hazelnoot, geschaafde truffel en truffelvinaigrette  

Pickled codfish with raw chicory salad, hazelnut, shaved truffle and truffle vinaigrette

or

Carpaccio van Hollands weiderund met pijnboompitjes, bieslook en een vinaigrette van rode port en spekjes

Carpaccio of Dutch beef with pine nuts, chives and a vinaigrette of red port and bacon

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met Noordzeevis, rouille van gerookte paprika en krokant van zuurdesembrood

Soup of seafood with North Sea fish, rouille of smoked paprika and crispy sourdough bread

or

Runderburger van de grill geserveerd op getoast brioche brood met rode uien confit en jus van herfsttruffel

Roast beef burger served on brioche bread with red onion confit and gravy of autumn truffle

***

Geroosterde heekfilet met crème van aardappel en pastinaak en saus van schaal- en schelpdieren

Roasted hake fillet with potato and parsnip cream, puffed beet and gravy of shell fish

or

Gebakken filet van Europees hert met pommes fondant, compôte van cevenne ui en eigen jus verrijkt met laurier

Baked fillet of European venison with pommes fondant, compote of onion and own gravy enriched with laurel

***

Selectie van geaffineerde kazen

Selection of cheeses

*** 

“Schwarzwalder”: Diverse bereidingen en structuren van kersen, chocolade en romige vanille

“Schwarzwalder”(Various preparations and of cherries, chocolate and creamy vanilla)   


Voor menusuggesties verzoeken wij u om contact op te nemen met ons, via email of telefonisch. Wij helpen u graag met het bepalen van uw menukeuze.

For menu suggestions we ask you to contact us by email or telephone. We are happy to help you with your menu selection.

Met vriendelijke groet, Best regards,
Restaurant Lemongrass

Scroll to top