Heerlijk ongedwongen lunchen of dineren met uw gezelschap in een prettige ambiance met lieve en ervaren bediening!

* Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 9 personen

* Our menu suggestions are for groups of 9 or more

Menu A (3 gangen 35,00 p.p.)*

 

Mi-cuit van yellow fin tonijn met wakame salade en yakitori saus

Mi-cuit of yellow fin tuna served with wakame salad and yakitori sauce

or

Pastrami van Black Angus rund met geweckte groenten, notensla en crème van mierikswortel

Pastrami of Black Angus beef with sour vegetables and cream of horseradish

***

In de oven geroosterde skreifilet met romige prei, in beurre noisette gegaarde knolselderij en Champagne beurre blanc saus

Oven roast codfillet, with creamy leak, in beurre noisette cooked celeriac and Champagne beurre blanc sauce

or

Ierse runderentrecôte van het Hereford rund met pont neuf, koolrabi, gebakken bospaddenstoelen en krachtige rode wijn saus

Irish sirloin Hereford beef with pont neuf, fried  forest mushrooms and powerful red wine sauce

***

Luchtige cake van zoete aardappel met mousse van witte chocolade en walnotenpraliné

Cake of sweet potato with mousse of white chocolate and walnut praliné

 

Menu B (4 gangen 45,00 p.p.)*

 

Geschroeide coquilles met crème van bloemkool, mie de pain van amandel en peterselie, haringkaviaar en Frensh dressing  

Seared scallops with cream of cauliflower, mie de pain of almond and parsley, herring caviar and Frensh dressing

or

Pastrami van Black Angus rund met geweckte groenten, notensla en crème van mierikswortel

Pastrami of Black Angus beef with sour vegetables and cream of horseradish

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met Noordzeevis, rouille van gerookte paprika en krokant van zuurdesembrood

Soup of seafood with North Sea fish, rouille of smoked paprika and crispy sourdough bread

or

Gebakken runderburger geserveerd op getoast brioche brood met rode uien confit en jus van truffel

Fried beef burger served on brioche bread with red onion confit and gravy of truffle

***

In de oven geroosterde skreifilet met romige prei, in beurre noisette gegaarde knolselderij en Champagne beurre blanc saus

Oven roast codfillet, with creamy leak, in beurre noisette cooked celeriac and Champagne beurre blanc sauce

or

Geroosterde eendenborstfilet met notenkaramel en eigen jus geinfuseerd met Japanse Togarashi kruiden

Roasted duck breast fillet with nut caramel and own gravy infused with Japanese Togarashi herbs

***

Compote van appel, gezouten karamel roomijs en amandel crumble geserveerd met schuimige saus van steranijs

Compote of apple, salted caramel ice cream and almond crumble served with frothy star anise sauce

 

Menu C (5 gangen 55,00 p.p.)*

Geschroeide coquilles met crème van bloemkool, mie de pain van amandel en peterselie, haringkaviaar en Frensh dressing  

Seared scallops with cream of cauliflower, mie de pain of almond and parsley, herring caviar and Frensh dressing

or

Pastrami van Black Angus rund met geweckte groenten, notensla en crème van mierikswortel

Pastrami of Black Angus beef with sour vegetables and cream of horseradish

***

“Scheveningse” soep van schaal- en schelpdieren met Noordzeevis, rouille van gerookte paprika en krokant van zuurdesembrood

Soup of seafood with North Sea fish, rouille of smoked paprika and crispy sourdough bread

or

Gebakken runderburger geserveerd op getoast brioche brood met rode uien confit en jus van truffel

Fried beef burger served on brioche bread with red onion confit and gravy of truffle

***

In de oven geroosterde skreifilet met romige prei, in beurre noisette gegaarde knolselderij en Champagne beurre blanc saus

Oven roast codfillet, with creamy leak, in beurre noisette cooked celeriac and Champagne beurre blanc sauce

or

Geroosterde eendenborstfilet met notenkaramel en eigen jus geinfuseerd met Japanse Togarashi kruiden

Roasted duck breast fillet with nut caramel and own gravy infused with Japanese Togarashi herbs

***

Selectie van geaffineerde kazen

Selection of cheeses

***

Compote van appel, gezouten karamel roomijs en amandel crumble geserveerd met schuimige saus van steranijs

Compote of apple, salted caramel ice cream and almond crumble served with frothy star anise sauce

 

 


Voor menusuggesties verzoeken wij u om contact op te nemen met ons, via email of telefonisch. Wij helpen u graag met het bepalen van uw menukeuze.

For menu suggestions we ask you to contact us by email or telephone. We are happy to help you with your menu selection.

Met vriendelijke groet, Best regards,
Restaurant Lemongrass

Scroll to top