Heerlijk ongedwongen lunchen of dineren met uw gezelschap in een prettige ambiance met lieve en ervaren bediening!

* Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 8 personen

* Our menu suggestions are for groups of 8 or more

Menu A (3 gangen 37,50 p.p.)*

Koude Mediterrane couscous salade verrijkt met Maghreb specerijen, zongedroogde tomaat, sjalot, loempia van Gruyère kaas en diverse noten en frisse crudité van venkel

Cold Mediterranean couscous salad enriched with Maghreb spices, sun-dried tomato, shallot, spring roll of Gruyère cheese and nuts and fresh crudité of fennel

***

Makreelfilet à la plancha met parelgort waarin Hollandse garnalen en roze peper- kreeftenjus

Mackerel fillet à la plancha with pearl barley, Dutch shrimps and pink pepper lobster gravy

***

Dessert van de Chef

Chefs Dessert/em>

Dieetwensen, uitzonderingen en of allergiën? Geef het door dan houdt onze Chef hier rekening mee!

Menu B (4 gangen 47,50 p.p.)*

Frisse ceviche van corvina (koningsbaars) gemarineerd in ponzu, yuzu en citrus met gemarineerde sojabonen en crème van limoen

Fresh corvina ceviche (king bass) marinated in ponzu, yuzu and citrus with marinated soybeans and cream of lime

***

In knoflook en bieslook gebakken “Slow Escargots”geserveerd op portobello paddenstoel gegratineerd in de oven met “Old Amsterdam” kaas

"Slow Escargot" baked in garlic and chives served on portobello mushrooms au gratin in the oven with "Old Amsterdam" cheese

***

Zuid Amerikaanse runderribeye van de watergrill met een muffin van bintje aardappel en chorizo en jus van gepofte look en rode wijn

Grilled South American ribeye of beef with a muffin of potato and chorizo and gravy of puffed garlic and red wine

***

Siciliaanse cannolo met crème van ricotta, vanille en limoen, kruim van chocola, gel van Limoncello en crumble van groene Iranese pistache nootjes

Sicilian cannolo with cream of ricotta, vanilla and lime, crumb of chocolate, gel of Limoncello and crumble of green Iranian pistachio nuts

Dieetwensen, uitzonderingen en of allergiën? Geef het door dan houdt onze Chef hier rekening mee!

Menu C (5 gangen 65,00 p.p.)*

In soja, limoen en gember gemarineerde sashimi van yellow fin tonijn met krokante sushi, little gem en zachte crème van wasabi

Sashimi of yellow fin tuna marinated in soy, lime and ginger with crispy sushi little gem salad and soft wasabi cream

***

Soep van Schaal- en Schelpdieren / zeevis / rouille / peterselie

Soup of shellfish / seafood / rouille / parsley

***

Op de plancha geschroeide coquilles au gratin met Hollandaise saus waarin pesto en basilicum

Scallops à la plancha au gratin with Hollandaise sauce, pesto and basil

***

Zuid Amerikaanse runderribeye van de watergrill met een muffin van bintje aardappel en chorizo en jus van gepofte look en rode wijn

Grilled South American ribeye of beef with a muffin of potato and chorizo and gravy of puffed garlic and red wine

***

Koud soepje van Belgische pure Callebaut chocolade geparfumeerd met Jack Daniels geserveerd met gesuikerde amandelen en vanille- Bourbon ijs

Cold soup of Belgian pure Callebaut chocolate perfumed with Jack Daniels served with sugared almonds and vanilla Bourbon ice cream

 

Dieetwensen, uitzonderingen en of allergiën? Geef het door dan houdt onze Chef hier rekening mee!


Voor menusuggesties verzoeken wij u om contact op te nemen met ons, via email of telefonisch. Wij helpen u graag met het bepalen van uw menukeuze.

For menu suggestions we ask you to contact us by email or telephone. We are happy to help you with your menu selection.

Met vriendelijke groet, Best regards,
Restaurant Lemongrass

Scroll to top