-
Onze voorgerechten
Maak uw keuze
en laat deze vergezellen door een bijpassend glas wijn
Voorgerechten - Entree
Oesters van het seizoen
DagprijsOysters of the season
Fines de Claires
p. st. 2,95 / 6 st. 16,50Fines de Claires
Gillardeau
p. st. 3,95 / 6 st. 23,50Gillardeau
Panna cotta van bataat geserveerd met geroosterde pinda’s, bieslook en compote van gekarameliseerde rode ui
€ 13,95Sweet potato panna cotta served with roasted peanuts, chives and caramelized red onion compote
Carpaccio van coquilles met tartaar van crab, crème en meringue van venkel en koraal van inktvisinkt
€ 16,95Carpaccio of scallops with tartar of crab, cream and meringue of fennel and coral of squid ink
Tataki van runderlende met crème van Harissa, structuren van biet en geschaafde Mojama de Atun
€ 16,95Beef loin tataki with Harissa cream, structures of beet and shaved Mojama the Atun
Drie verschillende bereidingen van eend: eendenlever, crème brûlée en eendenborst
€ 18,50Three different preparations of duck: duck liver, crème brûlée and duck breast
Proeverij Lemongrass: Proeverij van diverse koude en warme voor- en tussengerechten
€ 18,95Lemongrass tasting: Tasting of various cold and hot starters